Denné menu Sabaraca II t.č:0940 865 857

Pondelok 21.4.2025

Jedlo:

Polievka:

Z A T V O R E N É

Utorok 22.4.2025

Polievka:

1.400 ml   Brokolicová krémová polievka, krutóny  1,3,7

2.400 ml  Kurací zeleninový vývar s rezancami   1,3,9

Jedlo:

1.150g/200g   Bravčový plátok na spôsob roštenky, ryža s hráškom   1
2.150g/200g   Kurací perkelt, kolienka   1,3,7
3. 330g   Lahôdkový cestovinový šalát zo zelerom a šunkou, pečivo 1,3,7,9
4.150g/200g   Segedínsky guľáš, domáce parené knedle   1,3,7

Streda 23.4.2025

Polievka:

1.400 ml  Poľský žurek  1,3,7

2.400 ml  Kurací zeleninový vývar s rezancami   1,3,9

Jedlo:

1.150g/200g   Kurací steak na paradajkovom pyré, 1⁄2 ryža, 1⁄2 dukátiky
2.150g/200g   Nitrianske stehno, domáce parené knedle 1,3,7
3.330g   Lekvárové pirohy s posýpkou  1,3,7,12
4.150g/200g   Segedínsky guľáš, domáce parené knedle 1,3,7

Štvrtok 24.4.2025

Polievka:

1.400 ml   Polievka z údeného mäsa, noky   1,3,7

2.400 ml  Kurací zeleninový vývar s rezancami   1,3,9

Jedlo:

1. 150g/200g   Vyprážaný bravčový rezeň, pučené zemiaky   1,3,7
2. 330g Cestoviny QUATRO FORMAGGI s kuracím mäsom, posýpané syrom   1,3,7
3. 330g   Zeleninový šalát, feta syr, schwarzwaldská šunka, olivy, dresing,
hrianka   1,3,7
4.150g/200g  Segedínsky guľáš, domáce parené knedle  1,3,7

Piatok 25.4.2025

Polievka:

1.400 ml   Juška s hubami a mrveničkou  1,3,7

2.400 ml  Kurací zeleninový vývar s rezancami   1,3,9

Jedlo:

1. 150g/200g   Pečený bravčový bôčik, kyslá kapusta, domáce parené knedle   1,3,7
2. 150g/200g  Kuracie KUNG PAO, kari ryža  5
3. 400g   Buchta na pare XXL   1,3,7,12
4.150g/200g   Segedínsky guľáš, domáce parené knedle   1,3,7

Tlačiť